Bali en Lombok

REISPROGRAMMA BALI EN LOMBOK

Deze reis naar Bali en Gili Trawangan( Lombok) is al sinds 2008 een groot succes , zowel individueel als in groepsverband.
Wij zullen een aantal interessante steden, tempels, prachtige landschappen en andere plaatsen bezoeken die interessant zijn op dit prachtige eiland van de Goden. Op Bali en Lombok zult u gedurende twee weken in comfortabele hotels verblijven met airconditioning, een badkamer en prive terras. Vanzelfsprekend hebben alle hotels een zwembad. Het transport wordt gedaan met comfortabele, ruime auto’s voorzien van airconditioning.

KUTA         3 dagen.

Onze eerste plaats na aankomst in Denpasar is Kuta. Deze plaats heeft de meest legendarische stranden van de wereld en een prachtige zonsondergang.
Hier kunt U de eerste traditionele massage nemen aan het strand of in het hotel, of een heerlijk drankje aan de rand van het zwembad.

 

GEORGANISEERDE HOOGTEPUNTEN

-Een ZONSONDERGANGSDINER op het strand van JIMBARAN, waar de beste vis van het eiland wordt geserveerd. U zult verrukt zijn van de ambiance.
-Een bezoek aan de heiligste plaats van het eiland , de ULUWATI tempel, gelegen op een klif van het schiereiland Bukit. In het amfitheater zal een dansvoorstelling, de KECAK genaamd, worden gegeven tijdens de zonsondergang . Fantastisch!!!
-In de namiddag van de volgende dag zullen we een bezoek brengen aan de fascinerende TANAH LOT tempel met in de directe nabijheid allerlei winkeltjes en gezellige terrassen.

KUTA / PADANGBAI.

Onderweg naar Padangbai zullen we een stop maken bij Kerta Gosa ( Paleis van Justitie), vervolgens bezoeken we de overblijfselen van het koninklijk paleis in KLUNGKUNG en we zullen de KAMBANG BALE (een drijvend paviljoen) bezoeken.
De lunch zullen we gebruiken op een plaats waar u kunt genieten van de panoramische vergezichten over de rijstvelden en kokosnoot palmen.

 

PADANGBAI                            2 dagen

Een kleine plaats , direct gelegen aan het strand van de oostkust van Bali.
We verblijven in een hotel dichtbij het strand. Het hotel heeft een zwembad, restaurant en natuurlijk airconditioning op de kamer.

 

GEORGANISEERD HOOGTEPUNT

-We zullen vandaag de wonderschone watertempels van Tirtagangga bezoeken.

PADANGBAI / GILI TRAWANGAN.

Op een comfortabele manier brengen wij U naar Gili Trawangan, het grootste van de drie Gili eilanden ten noordwesten van Lombok.

GILI TRAWANGAN       4 dagen

Een klein tropisch eiland met veel kokospalmen, witte stranden en een smaragdgroene zee. De gebruikelijke manier van vervoer gebeurt hier met paard en wagen!
Vele activiteiten zijn hier mogelijk, zoals duiken, snorkelen, trips met glasbodemboten, paardrijden enz, enz. Eigenlijk voor een ieder wat wils.

 

GEORGANISEERDE HOOGTEPUNTEN

-Een wandeling over het smalle eiland met haar plantages van kokospalmen.
-Lunch aan het strand met gegrilde vis.
-Met een catamaran maken we een excursie naar Gili Air.

GILI TRAWANGAN / LOVINA

Vandaag gaan we terug naar Bali , waar we mooie landschappen zullen zien op weg naar Lovina. Onderweg klimmen we 1400 meter om aan te komen bij LAKE BATUR en de vulkaan. Vervolgens dalen we weer af naar KEDISSAN, een dorp aan het meer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

LOVINA               3 dagen

We zijn nu aangekomen aan de noordkant van het eiland. Ons hotel is gelegen dichtbij het strand en te midden van de vele, gezellige winkeltjes.

 

GEORGANISEERDE HOOGTEPUNTEN

-Picknick aan het strand met een traditionele dansvoorstelling.
-De dolfijnen excursie, een must see, op de vroege ochtend met een prachtige zonsopkomst.
-Een bezoek aan een fabriek waar we zien hoe men kokosolie maakt.

LOVINA / UBUD

Tijdens onze reis naar Ubud zullen we een stop maken bij LAKE BRATAN en haar heilige tempel PURA ULUN DANAU BATUR , gewijd aan de godin van het meer. In BEDUGUL bezoeken we vervolgens de lokale markt, beroemd vanwege haar fruit, groenten en bloemen.

UBUD                   4 dagen

Ubud, de plaats van de vele kunstenaars , is het culturele centrum van Bali. Tevens vindt U in de directe omgeving prachtige rijstvelden.

GEORGANISEERDE HOOGTEPUNTEN

-Lunch met BABI GULENG: Dit is geroosterd vlees van een big met een krokante huid. Een beroemd Balinees gerecht.
-Bezoek aan Monkey Forest, beroemd in Ubud vanwege de vele apen.
-We gaan een zonsondergang zien waar reigers zich klaarmaken voor de nacht in Petulu.
-Een gastronomisch avontuur bij de beroemde Warung Enak. U zult hier genieten van een rijsttafel met 15 gerechten.
-We brengen een avond door in het bekende Jazz Cafe met life muziek.
-U zult een avond doorbrengen met traditionele muziek en dansvoorstellingen zoals de Barong Dance en de Legong Dance.
-Het bezoek aan een speciale tuin waar we bananen, ananas, cacao, gember, citroengras zullen zien alsmede de beroemde Luwak koffie ,de duurste koffie ter wereld, vanwege de bijzondere produktie door een civet !!!!
-Een mooie tour door de fraaie rijstvelden rondom Ubud.
-Bezoek aan de Bali Zoo, de dierentuin van Bali.

 

inspiring-handiholidays-slogan

WILT U MET ONS MEEGAAN?

-Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn verzoeken wij U de vragenlijst in te vullen en ons per email toe te sturen.

– Indien U eerst informatie wilt hebben omtrent de prijzen van een programma, vraag ons om een prijsindicatie aangezien elke deelnemer zijn of haar eigen wensen en behoeften heeft.

 

Vul de vragenlijst in.

Download de vragenlijst.

Neem contact met ons op via email info@inspiringhandiholidays.nl