Reis informatie

REIS NAAR BALI EN MAAK UW DROOM WAAR !!!!!

Als U denkt dat U beperkingen hebt om te reizen vanwege Uw handicap, dan vertellen wij U dat NIETS onmogelijk is.

Door onze ervaringen met reizen naar Bali kunnen wij U juist deze reis aanbieden naar het eiland van de Goden.

Het Balinese volk beschouwt het mooie klimaat, de gevarieerde groene landschappen en de prachtige stranden als een zegen van de Goden. Daarom is een vaak gehoorde uitspraak : de Goden glimlachten toen ze Bali geschapen hadden.

U zult het contact met de mensen en hun harmonieuze levensstijl, wat sterk beinvloed  is door het Hindoeisme, als zeer warm ervaren. Het eiland kent vanwege het geloof vele tempels die het bezoeken meer dan waard zijn.

Wij kunnen u comfortabele hotels aanbieden, aangepast aan uw handicap, altijd voorzien van een zwembad. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een badkamer en eigen terras. Alle hotels zijn gemakkelijk toegankelijk , dichtbij het strand en bij de winkels waar U naar hartenlust kunt winkelen. Bovendien is de staf van elk hotel die wij geselecteerd hebben, gewend om de eventuele noodzakelijke aanpassingen te realiseren.

De mensen van onze staf zijn Indonesiers en we bedienen ons van eigen vervoer wat de mogelijkheid geeft om aan individuele wensen tegemoet te komen.

Mensen met een beperking in de breedste zin van het woord zijn welkom maar ook mensen met een visuele handicap voelen zich bij ons thuis. Wij hebben reizen gemaakt met blinde mensen die de reis als een inspirerende en geweldige belevenis hebben ervaren.

 

INDIVIDUEEL PROGRAMMA

Inspiring Handi Holidays kan U een programma aanbieden voor een 16 daagse reis naar Bali.

We hebben een zorgvuldig geselecteerd aanbod van kleinere accommodaties die geschikt zijn voor mensen met een handicap die willen reizen op een individuele basis of met hun partners ,familie, vrienden of verzorgers. Wij kunnen deze reis ten zeerste aanbevelen omdat U hierdoor een indruk krijgt van het eiland Bali.

Voor meer gedetailleerde informatie verzoeken wij u het HOOFDSTUK REISPROGRAMMA door te nemen.

Travel Program.

 

PROGRAMMA OP MAAT

Wilt U graag een reis maken naar andere eilanden in Indonesie?  Laat ons weten welk eiland en welke plaatsen U graag wilt bezoeken en wij maken voor U een speciaal arrangement. Wat denkt U van een bezoek aan Sulawesi, Flores , Lombok of het hoofdeiland Java met haar vele bezienswaardigheden? U bepaalt waar naar toe, voor hoe lang en in welke tijd van het jaar. U kunt onze kennis en ervaring gebruiken om de juiste plaatsen te kiezen. U laat de hele organisatie aan ons over en u hoeft alleen maar te genieten.

 

inspiring-handiholidays-slogan

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn verzoeken wij U de vragenlijst in te vullen en ons per email toe te sturen.

– Indien U eerst informatie wilt hebben omtrent de prijzen van een programma, vraag ons om een prijsindicatie aangezien elke deelnemer zijn of haar eigen wensen en behoeften heeft.

 

Vul de vragenlijst in.

Download de vragenlijst.

Neem contact met ons op via email info@inspiringhandiholidays.nl