Over ons

 

Mijn naam is Lilys Kisnawati,  moeder van twee kinderen, geboren in Java in 1984. Ik wil me graag voorstellen als eigenaar en plaatselijke gids van INSPIRING HANDI HOLIDAYS. Ik wil U graag helpen uw droom waar te maken. Ik kan U georganiseerde en/of reizen naar maat aanbieden, aangepast aan uw handicap.

Al meer dan zeven keer heb ik een Franse groep van ongeveer 15 mensen begeleid in samenwerking met HandiVers Horizons. Sommige gasten gebruikten rolstoelen, sommigen hadden assistentie nodig vanwege een visuele handicap, sommige oudere deelnemers hadden extra hulp nodig van de begeleiders.

Gedurende deze reizen was ik de rechterhand ter plaatse van de heer Alain Comoli, president van de vereniging HandiVers Horizons, een Franse organisatie, die diverse reizen voor gehandicapten organiseert waaronder Bali en de Gili’s. Voor deze reizen deed ik het voorbereidende werk en was verantwoordelijk voor het uitvoerende deel van de reis.

Dit heeft mij  enorm gestimuleerd, mede door de feedback van de deelnemers, maar vooral ook gaf het mij geweldig veel voldoening. Dat was de reden dat ik besloten heb om in 2015 voor mezelf te beginnen met het opstarten van een eigen website en organisatie.

Voor mij is het een uitdaging om mijn diensten aan te bieden aan mensen met een beperking en hun eventuele familie of vrienden om met mijn kennis en ervaring hen te helpen met mijn mogelijkheden en menselijke kwaliteiten.

 

Ik kan u een scala aan keuzes aanbieden voor trips, plaatsen , hotels ( in diverse prijsklassen), bezienswaardigheden en culturele voorstellingen.

 

Bovendien kan ik u de informatie geven over goedkope en goede restaurants, zowel wat betreft  Indonesische als ook westerse maaltijden.

Tevens kunt u geld besparen bij het doen van aankopen door u te  helpen met het noemen van de juiste prijzen bij het spel van afdingen wat in onze cultuur gebruikelijk is. Ook het helpen met kleine dingen als een flesje water kopen , een sim kaart, een ansichtkaart enz.

Van deze voordelen kunt u  profiteren als U mij kiest als Uw persoonlijke gids !!!!

Verder is het van belang voor U om te weten dat ik beschikbaar ben voor 24/24 u. als dit gewenst is of voor U prettiger is.

 

Al deze argumenten maken het verschil voor een geweldige vakantie !!!!

 

 

 

BENT U ER KLAAR VOOR?