Gastenboek

Wat ze over ons zeggen:

“Als U gehandicapt bent en houdt van reizen en u wilt naar Azie , zoek dan contact met Lilys !”
Zij creeerde haar eigen organisatie om gehandicapte mensen kennis te laten maken met de betoverende charme van Bali en Java. En eventueel ook van de andere Indonesische eilanden.
Ik heb drie onvergetelijke weken in mei van dit jaar met haar aan mijn zijde 24/24u doorgebracht en kan haar van harte aanbevelen aan een ieder die hulp nodig heeft in het dagelijkse leven. Ik ben gebonden aan een rolstoel en wanneer ik reis gebruik ik een handmatig te bedienen rolstoel. Ondanks het ontbreken van sterke spieren, kan ik mezelf redden. Lilys is sterk genoeg om mij over de hobbelige Balinese wegen en paden te duwen, ondanks de hoge trottoirs en soms slechte paden en zelfs op lange afstanden en dat zonder te klagen ! In Franrijk ben ik er niet in geslaagd een dame te vinden die dat voor mij zou willen doen.
Lilys is altijd goedlachs , heeft humor en geeft mij het gevoel dat ik bij haar familie hoor.
Ze hielp mij met het douchen, aankleden en smeerde me in met antimuggen spray. Ze weet precies hoe je met zwakke lichamen, zoals dat van mij, om moet gaan; ze legt me in bed en haalt me er weer uit.
Nooit heb ik last van pijn gehad als Lilys mij hielp omdat ze zo voorzichtig en rustig is in haar manier van handelen.
Lilys paste goed op mijn geld, ze is een zeer betrouwbaar persoon. Ze kent veel goedkope adresjes voor heerlijke maaltijden. Ze bespaart op die manier geld uit, noodzakelijk omdat ik van een uitkering moet leven.
Haar kennis van Bali en Java is bovendien een belangrijk pluspunt.
Samen zijn we een week naar Oost Java geweest, alwaar ik kennis heb gemaakt met haar familie die daar in een klein dorp wonen. Ze gaven me het gevoel zeer welkom te zijn en ik kreeg de heerlijkste maaltijden voorgezet. Het waren geweldige dagen waar ik dierbare herinneringen aan bewaar.
Lilys is werkelijk een heel goed persoon en iedereen met een handicap voelt zich veilig bij haar !
Lilys beheerst de Engelse taal en zelfs een beetje de Franse taal. Van een taalbarriere is geen sprake.
Indien U meer informatie wenst over Lilys Kisnawati, wees zo vrij mij uw vragen per email naar mij op te sturen ( email adres bekend bij Inspiring Handi Holidays).
-DANIELLE 24-06-2017

“Lilys is een goedlachse, vriendelijke en professionele gids. Met mijn beperkte gezichtsvermogen heb ik met haar een trip over Bali gemaakt.”
– Julian 08-2016

“Voorheen was ik al eens op Bali geweest met HandiVers Horizons. Ik genoot van de opgewektheid van de mensen en in het bijzonder van de behulpzaamheid van de Indonesiers.
Ik aarzelde dan ook niet om nog een keer terug te komen; deze keer met de assistentie van Lilys. Het jaar ervoor heb ik alles voorbereid met de hulp van Alain ( HandiVers Horizons) en Lilys.
Ik heb mijn verblijf als onvergetelijk ervaren met zoveel aandacht voor menslievendheid en respectvolle behandeling. Ik heb een toptijd gehad met veel aandacht voor de kleurrijke cultuur van het eiland.
Vanuit de grond van mijn hart kan ik U zeggen dat ik me minder gehandicapt heb gevoeld.
Het bezoek aan Flores was voor mij en Lilys de eerste keer en soms voelden we ons aangenaam gedesorienteerd !”
– Valerie 05-2015

Zoals elk jaar en ook dit jaar wil Danielle uit Frankrijk graag naar haar geliefd Bali en Java komen.
Samen met haar Indonesische gids Lily’s genoot ze van de diverse trips die ze deden in Lovina, Kuta and Sanur alsmede Oost Java.
Haar wens is dan ook volgend jaar weer terug te komen !!!!!

– Danielle

“Hartelijk dank voor alles. Jullie maakten het mogelijk avonturen te ervaren, die vaak alleen voorbehouden zijn aan valide mensen.
Ik ontmoette daar twee “beautiful souls” in de personen van Lilys en Gobang “.
– Marie-Christine

 

“Grote dank aan de Indonesische medewerkers en deelnemers voor alle hulp die jullie gegeven hebben en voor de perfecte ambiances.”
– Martine

 

“Very nice,always helpful and smiling.
– Jerome

 

“Erg mooi, altijd behulpzaam en glimlachen.”
– Danielle

 

“De gidsen en verzorgers waren zeer behulpzaam en met een overweldigend enthousiasme
– Julien